Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Të vërteta ose jo, shkolla apo imitime, koleksioni i veprave të huaja do të dalë nga fondi i Galerisë Kombëtare të Arteve për t’u ekspozuar nën titullin “Piktura klasike – Artistë nga 1500-1900”.

Artikulli i plotëPanorama