Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në 2014-n, Bienalja e Arkitekturës në Venecia paraqet një pjesë të jetës së njeriut që vështron krijimet e tij. Pavijoni i Shqipërisë këtë vit titullohet “Potential Monuments of Unrealised Futures” (Monumente të Mundshëm Ardhmërisht të Parealizuara), realizohet nën kujdesin e Beyond Entropy Europe.

Lexoni se si shprehet Wall Street Journal.