Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Angjelin Preljocaj i ftuar në emisionin ‘Prizëm’ (Albanian Screen TV).
Material origjinal nga webtv.albanianscreen.tv/pages/videot/prizem_14_maj_2014/ALB{:}