Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Koreografi botëror, shqiptari Angjelin Preljocaj sjell në Tiranë veprën e tij “La Stravaganza”. Gjatë konferencës për mediet Perlocaj u shpreh i lumtur që ndodhej në vendin e familjes dhe për bashkëpunimin 3-vjeçar me TKOB.

Artikulli i plotëshekulli.com.al