Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Angjelin Preljocaj mbërrin sot në aeroportin “Nënë Tereza” rreth orës 11.05. Ky është udhëtimi i dytë drejt Shqipërisë për yllin e baletit, i cili do të prezantojë dy shfaqje “La Stravaganza” dhe “Royaume Uni”. Gati 20 vjet pas performancës së pjesës emblematike “Dasma” në vitin 1994, Preljocaj do të prekë sërish skenën e Teatrit të Operës dhe Baletit.

Artikulli i plotëgazeta-shqip.com