Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton gjithë personat e interesuar, kineastët dhe shtëpitë kinematografike se afati i depozitimit të projekteve në sezonin e ri do të jetë:

25 gusht 2015, për projektet e kategorive:

– Projekte për filma të kategorisë Indipendent

– Projekte për filma artistike me metrazh të gjatë- vepër e parë

30 shtator 2015, për projektet e kategorive:

– Projekte për filma artistikë me metrazh të gjatë

– Projekte për filma artistikë me metrazh të shkurtër

– Projekte për filma dokumentarë

– Projekte për filma të animuar

– Projekte për filma me bashkëprodhim në minoroncë (minority co-production).{:}