Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Raporti 300 ditet Print

Ja cfarë bëmë në 300 ditë. Raport publik për 300 ditët e para të qeverisjes.

Më 23 Qershor 1 milion vullnete u bashkuan si pika të qarta ndryshimi që formësonin vijën ndarëse mes shumë të shkuarave dhe një të ardhmeje të përbashkët. Të ardhmen e një Shqipërie ku burimet e paçmuara të vendit janë në shërbim të mirëqënies të secilit prej qytetarëve të tij. Të ardhmen e një Shqipërie ku qeverisja jetëson vullnetin e njerëzve, vlerat e popullit dhe shpresat e brezave të rinj. Ne besojmë se kjo e ardhme fillon pikësëpari si qeverisje e përbashkët e vendit me transparencë, dialog e përgjegjshmëri, në emër të të cilave ndajmë me ju këtë raport të 300 ditëve të para të qeverisjes së re.

Shfletoni raportin më poshtë (klikoni mbi të për t’a zmadhuar) ose klikoni këtu për të shkarkuar raportin.

{:}