Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Studioja holandeze, ‘Casanova+Hernandez’ është shpallur fituese në konkursin ndërkombëtar për restaurimin e Fototekës “Marubi”.

Artikulli i plotë: Shqiptarja.com