Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Kisha e Shën e Premtes, në Valsh të Elbasanit e cila u dëmtua rëndë në janar të vitit 2013, e ku u grabiten afresket e Onufrit, do të restaurohet plotësisht.

Kronika e plotëVizionPlus