Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Rikthehet festa në malin e Tomorit. Këtë vit edhe më e madhe. Doënhill dhe CrossCountry në majë të Tomorit.

Tomorr Mountain Festival është një aktivitet ndërkombëtar që zhvillohet në Malin e Tomorit. Ky projekt synon promovimin e Malit të Tomorit dhe të sportove malore.

Qëllim i rëndësishëm është promovimi i Malit të Tomorit nëpërmjet një game të gjere aktivitetesh nën një tjetër dimension, atë turistik për shqiptarët dhe të huajt.

Aktitiviteti Tomorr Mountain Festival do të jete nje event që do të ketë disa nën aktivitete që do te zhvillohet në 3 ditë: joga, paraglide, hiking, muzikë; shfaqe të filmave autor(tematike gare; sporti etj)festë; sporte; muzikë; piknik; lojra; kamping; Dj; stane etj.

Një pikë shumë e rëndësishme e këtij aktiviteti janë dy garat që do të zhvillohen në dy ditë: Cross Country dhe Doënhill për të gjithë të apasionuarit e biçikletave të malit.

16-18 shtator, Mali i Tomorrit{:}