Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Sende që nxirrte deti” i autorit Ardian Vehbiu ka fituar çmimin “Ardian Klosi” në Festivalin e Librit dhe Artit Pamor. Çmimin autori e mori nga vajza e të ndjerit Klosi, Katerina Klosi. Vetë Vehbiu e konsideroi nder të madh dhe të papritur marrjen e këtij çmimi.

Artikulli i plotëpanorama.com.al