Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Violionisti i mirënjohur, Shkëlzen Doli ringjitet në skenën e Tiranës me koncertin e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore. Ai do të interpretojë në  koncertin “Perlat e muzikës popullore”, premiere absolute në TKOBAP, përpunuar për violin dhe orkestër nga Gerti Druga.

4 qershor 2016, ora 20:00, TKOB{:}