Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Studioja holandeze “Casanova-Hernandez” u shpall dje fituesja e konkursit ndërkombëtar të projektimit për “Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi”.

Artikulli i plotë: Panorama