Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Tashmë Shqipëria dhe Kosova kanë një Kalendarë kulturor. Ministrja e kulturës Mirela Kumbaro dhe homologu i saj Memli Krasniqi nënshkruan protokollin për një kalendarë dhe hapsirë të përbashkët kulturore mes dy vendeve.

Artikull i plotë news.albanianscreen.tv