Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Potential Monuments of Unrealised Futures” (Monumente të Mundshëm Ardhmërisht të Parealizuara) titullohet pavijoni i kuruar nga Beyond Entropy (Jonida Turrani and Stefano Rabolli Pansera) për pjesëmarrjen e Shqipërisë në Bienalen e Arkitekturës 2014.

Artikulli i Plotë: Abitare