Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në kuadrin e kësaj dite, Ministria e Kulturës në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, organizuan sot në ambientet e MHK aktivitetin kushtuar komuniteteve dhe minoriteteve të ndryshme që jetojnë e punojnë në vendin tonë.

Artikulli i plotëkoha.net