Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Nënë Tereza, nga sot do të na presë e përcjellë në Kodrën e dielltë të Qafë-Thanës, mes qiellit dhe tokës, në lindjet dhe perëndimet e ditës, në ikje-ardhjet tona, për t’i uruar cdo udhëtari mireseardhjen në tokën shqiptare dhe duke na kujtuar përunjësisht, siç vetëm një humaniste di të transmetojë dashuri:{:}