Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në këtë numër të revistës vijnë edhe shkrime mbi muzikën, letërsinë e filmin, një farse e Miro Gavran, dhe emrat si Ernesto Sabato, Milan Kundera, Pavese, Goethe, Rexhep Qosja, Eli Vizel, Ëilliam Carlos Ëilliams etj.
Ka dalë në shtyp numri më i ri i revistës letrare “Symbol”.
Revista, një ndër kryesoret në Kosovë dhe e vetmja që i ka bërë rezistencë kohës, në këtë numër sjellë intervista nga njerëz të mëdhenjë të kulturës botërore. Shkrimtari kosovar Ag Apolloni ka zhvilluar intervistë me piktorin hiperrealist, Gorrfried Helnëein.

Në këtë numër të revistës vijnë edhe shkrime mbi muzikën, letërsinë e filmin, një farse e Miro Gavran, dhe emrat si Ernesto Sabato, Milan Kundera, Pavese, Goethe, Rexhep Qosja, Eli Vizel, Ëilliam Carlos Ëilliams etj.
Në këtë javë  revista “Symbol” do të mund të blihet edhe në Tiranë e Shkup.{:}