Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ilir Butka, kryetari i ri i Qendrës Kombëtare të Kinematografisë tregon për “Shekullin”, projektet që ka parashtruar për të realizuar gjatë katër vjetëve të ardhshëm në drejtimin e kësaj qendre. Prioritet projektet artistike për të rinjtë.

Artikulli i plotë: Shekulli