Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Vazhdon suksesi i shfaqjes “Tartufi”, i Molierit, njё komedi tragjike me karaktere tё spikatura dhe komplekse. Me regji tё Erion Kame , pёrkthimi nga Sotir Caci dhe me aktorёt : Justina Aliaj, Laert Vasili, Ligoraq Riza, Rajmonda Bulku, Olta Daku, Lulzim Zeqja, Niada Saliasi, Dasara Xhangolli, Genti Deҫka, Mehdi Malka, Vangjel Toçe; Kostumograf: Noset Shijaku; Ass/regjisor: Julia Ilirjani.

7, 9, 10, 11 tetor, ora 19:00, TK{:}