Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Thirrje për aplikim për projektin ”Takimi Ndërkombtar i Teatrit për Shkollat e mesme” lançuar nga Ministria Greke e Arsimit, Çështjeve Fetare, Kulturës dhe Sportit si dhe Komisioni Shtetëror Kombëtar Grek për UNESCO-n, 19 deri më 27 shtator 2014 në Teatrin antik të Dion në ultësirën e Malit Olimpius.

Afati i fundit për aplikim, 30 maj 2014

Për më shumë informacion klikoni në faqen zyrtare të internetit dide.pie.sch.gr/politistika{:}