Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Dita Ndërkombëtare e Frankofonisë që është 20 marsi, do të pasohet nga një javë aktivitetet në vendin tonë. Në ceremoninë e hapjes së “Pranverës Frankofone” të organizuar këtë të enjte nga ministria e punëve të jashtme, janë nderuar me çmime nderi 15 personalitete të spikatura të Frankofonisë.

Artikulli i plotë: Shqiptarja.com