Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në javën e diversitetit kulturor u organizua aktiviteti “Traditat e vendit tim”, ideuar nga “Tradita Popullore”, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës. Aktiviteti solli prezantimin e kulinarisë tradicionale dhe sfilata me veshje tradicionale origjinale. 20 maj, Prezë{:}