Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministri i Kulturës, Mirela Kumbaro ka zhvilluar një vizitë pune në Kishën Labovë e Kryqit. Ajo shoqërohej nga kryebashkiakja e Libohovës, Luiza Mandi, drejtoresha e IMK-së, Arta Dollani dhe drejtori i DRKK Gjirokastër, Bert Kasi.{:}