Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Teatri Kombëtar  do të zhvillojë “Work Process- Audicione , me regjisorin e mirënjohur boshnjak, Edin Mustafic, për projektin “EQUUS” nga Peter Shaffer.

Audicionet do të zhvillohen në ambientet e Teatrit Kombëtar më datë 18.06.2016, ora 11:00. Ftojmë të gjithë aktorët e interesuar të cilët nuk janë në marrëdhënie pune me Teatrin Kombëtar, të dërgojnë brenda ditës së hënë, datë 13.06.2016, në adresën zyrtare info@teatrikombetar.gov.al, materialet e mëposhtme :

1-CV personale në anglisht

2- Foto personale nga veprat që kanë interpretuar.

Për të gjithë aktorët në marrëdhënie pune me Teatrin Kombëtar, këtë proces do ta realizojë vetë institucioni i Teatrit Kombëtar.

Audicioni do të përfshijë:

1- Bashkëbisedim të regjisorit Z. Edin Mustafic me aktorët

2- Ushtrime të ndryshme improvizimi, kjo për shkak të strukturës së veçantë që ka vepra “EQUUS”.

18 qershor, ora 11:00 AM, TK{:}