Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Hera e parë” – Balerinët Anbeta Toromani, Kledi Kadiu, Gentian Doda, Erion Kruja, Brigel Gjoka, Hektor Budlla, Leart Duraku, Rezart Stafa, Dorian Grori do të ngjiten bashkë në skenën e Teatrit të Operës dhe Baletit më 5 maj.

Artikulli i plotë: Shqip