Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Mbrëmje Gala” ideuar dhe realizuar për një natë të ngrohtë dimri, me arie nga kompozitorët e njohur, Verdi, Puccini, Mozart, Beethoven, Bellini, etj, interpretuar nga këngëtarët lirikë të skenës sonë dhe të ftuar me karrierë të suksesshme në skenat evropiane.

Yjet e Operas :Frano Lufi, Linda Kazani, Eva Golemi, Mirjam Tole, Oriana Kurteshi, Alketa Çela, Besa Llugiqi  do të shoqërohen nga  Kori i TKOB-së,  të cilët do të interpretojnë disa nga koralet emocionuese për publikun, nga Opera “Nabucco”, “Arredi Festivi”, etj. Mbrëmja do të shoqërohet nga orkestra e TKOB-sënë bagetën e dirigjentit Noorman Ëidjaja, i cili ngjitet për herë të dytë në skenën shqiptare,  në këtë bashkëpunim të rëndësishëm.{:}