Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Aktorja jonë e mirënjohur e teatrit dhe filmit, Yllka Mujo, fiton çmimin e karrierës në Festivalin e Filmit të Komedisë në Monte Karlo, ku po zhvillohet edicioni i 12-të i tij . Yllka Mujo është anëtare e jurisë së këtij edicioni, artistja e parë shqiptare që përfaqësohet në këto nivele të filmit ndërkombëtar. Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro ishte pjesëmarrëse në marrjen e çmimit, në skenën e festivalit në Monte Karlo.
Ky çmim karriere për aktoren Yllka Mujo në Monte Carlo Film Festival u nda së bashku me artistët e mëdhenj të filmit: Franco Nero, Robert Hossein, Philippe Leroy, Maria Grazia Cuccinotta, Giancarlo Giannini, Peter Bogdanovich.{:}