Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Bienalja e Arkitekturës

Si një prej aktiviteteve më të rëndësishëm promovues të artit, edicioni i 14-të i kësaj Bienale duket se është parë nga qeveria si një formë e promovimit të vendit përmes kulturës, pikërisht në ditët që përkojnë edhe me marrjen...

Festat e Pashkeve

Bashkangjitur do të gjeni buletinin per Festat e Pashkeve DOKUMENTE BASHKANGJITUR Festat e Pashkeve Shkarko Dokumentin ...

Different Trains

DOKUMENTE BASHKANGJITUR Ftese Tirana Shkarko Dokumentin Different Trains.jpg Shkarko Dokumentin Info&Historik-FFKGJ.pdf Shkarko Dokumentin ...