Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Promovimi i Librit “Kompozitori Bojan Adamic në Shqipëri”

Një histori e mrekullueshme përjetimi dhe kontributi e njërit prej emrave të shquar të muzikës, Bojan Adamiç, në Shqipërinë e viteve ‘40-të. Libri i Prof. Vasil Toles nxjerr në pah dashurinë që kompozitori slloven kishte për Shqipë...

Dalin në dritë varre mesjetare në Përmet

Dalin në dritë varre mesjetare në Përmet Gjatë monitorimit të punimeve për zbatimin e projektit Task 5, “Për zhvillimin e integruar urban dhe turistik Berat- Përmet”, dolën në dritë disa varre. Drejtoria Rajonale e Trashëgimi...