Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Promovimi i Librit “Kompozitori Bojan Adamic në Shqipëri”

Një histori e mrekullueshme përjetimi dhe kontributi e njërit prej emrave të shquar të muzikës, Bojan Adamiç, në Shqipërinë e viteve ‘40-të. Libri i Prof. Vasil Toles nxjerr në pah dashurinë që kompozitori slloven kishte për Shqipë...

Rihapet Salla e Koncerteve, Universiteti i Arteve

Në një atmosferë të ngrohtë, mes miqsh, artistë, pedagogë, studentë, me praninë e kryeministrit Edi Rama u dha shfaqja e parë në Sallën e rinovuar të Universiteti i Arteve, Tirane U desh të kalonin shumë dekada deri në rikonstruksioni...