Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Teatri Turbina, pol i ri kulturor për Tiranën

600 vende dhe teknikë bashkëkohore Tiranës iu shtua një Qendër e re e Artit, arTurbina, ndërtesa e braktisur prej 25 vitesh, që më parë ishte një gropë e mbushur me plehra, grumbull hekurishtesh industriale dhe e lënë në mëshirë të f...

Oferta turistike 201, itinerare të reja të trashëgimisë

378, 571 vizitorë, në rritje prej 41% nga viti i kaluar Programi i Ministrisë së Kulturës “Rrugët e Besimit” sjell këtë verë 8 destinacione të reja turistike të objekteve të kultit, me histori dhe vlera të veçanta, jo vetëm për t...

Trashëgimia-Motor Zhvillimi

30 kantiere restaurimi në gjithë Shqipërinë Muaji korrik i gjen monumentet e kulturës në 30 kantiere restaurimi në të gjithë vendin. Këto kantiere restaurimi janë vetëm disa nga ofertat e reja turistike në programin ‘Rrugët e besimit...