Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit,

Adresa: Rruga “Papa Gjon Pali II”, Tiranë
E-mail:  info@qkll.gov.al
Telefon: + 355 4 56 29 582
Web:  https://qkll.gov.al/
Facebook: https://www.facebook.com/QendraeLibrit/
Instagram:  https://www.instagram.com/qendra_e_librit_/?hl=en

Zyra e Administrimit dhe Koordinimit të Parqeve Arkeologjike Apoloni dhe Bylis

Adresa: Parku Arkeologjik Apoloni, Manastiri i Shën Marisë, Pojan, Fier
Email: parku.arkeologjik@parkuarkeologjikapoloni.gov.al  
Web: https://apolloniaarchaeologicalpark.al/
Instagram: https://www.instagram.com/parkuarkeologjik_apoloni_bylis?igsh=ZXhkcnI2Zzc0ZnY3
Facebook: https://www.facebook.com/parkuarkeologjikapolonia.apolonia?mibextid=ZbWKwL

Qendra Kombëtare e Veprimtarive Tradicionale.

Adresa: Rruga ” Gëzim Erebara” pranë pallatit nr. 31 Tiranë
E-mail: info@folklor.gov.al
Telefon: +355 4 225 4580
Facebook: https://www.facebook.com/qkvf.gov.al?mibextid=ZbWKwL

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Berat

Adresa: Lagjia “28 Nëntori”, Berat
E-mail: drtkberat@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/DRTKBeratfaqjazyrtare?mibextid=LQQJ4d
Instagram: https://www.instagram.com/drtkberat?igsh=MXRsd3pnbGxzN2RvMQ%3D%3D&utm_source=qr

 Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Tiranë

Adresa: Rr. “Aleksandër Moisiu” , Nr.76 ish Kinostudio “ Shqipëria e Re”, ish godina e laboratorit të filmit “ Albafilm” Tiranë
E-mail: info@drtktirane.gov.al
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064040771804&mibextid=LQQJ4d

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Shkodër

Adresa: Rr. “Marin Becikemi, Sheshi “Gjon Pali” II, Shkodër
E-mail: drtkshkoder@meki.gov.al
Telefoni: 022243409
Website: www.drtkshkoder.com
Facebook: https://www.facebook.com/share/FMUBbnh8opHnmUQj/?mibextid=AEUHqQ
Instagram: https://www.instagram.com/drtk_shkoder?utm_source=qr

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Korçë

Adresa: Lagjia11, Rruga “Lefter Seratini”, Korçë
E-mail: info@drtkkorce.gov.al
Facebook: https://www.facebook.com/DRTKorcefaqjazyrtare?mibextid=LQQJ4d
Instagram: https://www.instagram.com/drtkkorce?igsh=MzVlbTVuODVmMnJn&utm_source=qr